Pol position

De kantoren aan de voorkant dragen de naam PolPosition. Leuke bedrijven en ‘bewoners’ die elkaar ook het nodige te bieden hebben.

We hebben een representatieve toegang op een zichtlocatie aan de Pollaan, recht tegenover het Polplein met veel traffic en dus zichtbaarheid. Een mooie zichtbare locatie aan de invalsweg vanuit Deventer richting Zutphen Centrum en de nieuwe woongebieden achter het station. Het station ligt op 10 minuten wandelen.

voorzieningen

De toegang tot de kantoren is gecontroleerd met digitale sleutels voor elke medewerker, cameratoezicht en een moderne intercom zorgen voor maximale gastvrijheid èn controle. Gezamenlijke voorzieningen bestaan uit parkeerplaatsen, een gezamenlijke relax ruimte, nette sanitaire voorzieningen, twee keuken/horeca blokken en een recreatieruimte/ barruimte die aan huurders beschikbaar gesteld wordt.

De kantoren bestaan uit ruime kamers, bekabeld internet, rondom dubbel glas en airconditioning. Het zijn grote ruime kamers die afgesloten kunnen worden en uitkomen op de gezamenlijke gang en hallen.