Moeski iGroeski
Stallen en sleutelen

Hobby, fun and business. We hebben een mooie plek gecreëerd op De Mars in Zutphen waar je ruimte, faciliteiten en gelijkgestemden vindt om je hobby uit te voeren. Moeski iGroeski is de oorsprong van het complex aan de Pollaan. In de twee grote, oud-industriële hallen en de nieuwere hal aan de Mercuriusweg zijn plekken gecreëerd waar liefhebbers hun bijzondere auto’s veilig en droog kunnen stallen en er in alle rust aan kunnen sleutelen. De plek is 24/7 toegankelijk en je auto heeft een eigen exclusieve plek waar je altijd je auto kunt ophalen voor een ritje en weer veilig en netjes terug kunt zetten.

Er zijn twee hefbruggen en het nodige gereedschap waar de liefhebber kan sleutelen aan de eigen auto. En kom je er niet uit of heb je professionele hulp nodig, dan kun je altijd onze buurman – AutoService Nijenhuis – om hulp vragen.

Voor 131 Euro per maand inclusief BTW, koffie, thee, biertje en gezelligheid ben je welkom! 

Andere hobby's ook welkom

Maar andere passende hobby's zijn meer dan welkom: zo heeft een band bij ons oefenruimte gehuurd en heeft iemand een houtbewerkingsplaats ingericht. En is er een werkplaats waar de echte Amerikaanse Choppers geschikt gemaakt worden voor de Europese markt. 

Als het maar leuk is en met gezellige en betrouwbare mensen is, die niet alleen hun 'eigen ding' komen doen, maar het ook leuk vinden samen de plek nog beter te maken en van tijd tot tijd leuke dingen te doen: Formule 1 kijken, toerritten, biljarten en tafeltennis. Noem het mencave, noem het toys for boys.

We maken er samen een mooie plek van!